KÖP BARA DET NI BEHÖVER
VI STÅR FÖR TRYGGHETEN
Hosting = betala för IT per månad

Att nyttja hosting hos oss innebär att ni helt eller delvis överlåter åt oss att sköta Er IT-miljö. Eller att köpa den senaste tekniken per månad och användare, utan att behöva fundera över licenser, uppgraderingar eller support. Bland de mätbara fördelarna med hosting märks minskade kostnader, ökad flexibilitet, säkerhet och tillgänglighet samt mer tid över för att kunna fokusera på kärnverksamheten.

 • Kraftfulla funktioner
  Tack vare att vi erbjuder hosting åt många företag kan de ge små och medelstora företag möjlighet att ta del av samma tjänster och funktioner som de stora företagen.

 • Säkerhet
  Vi sköter kontinuerligt brandvägg, backup och installation av kritiska uppdateringar centralt vilket bidrar till en mycket hög säkerhetsnivå och ett effektivt skydd mot otillbörliga intrång, virus och spam.

 • Ekonomi
  Genom att endast betala per funktion, användare och månad får ni god kontroll över kostnader och slipper tråkiga överraskningar och dolda kostnader. Ni behöver heller inte binda upp kapital för löpande investeringar i ny teknik. Företag som har gått från intern drift till hosting berättar om sänkta kostnader på mellan 15–40 %.

 • Enkelhet
  Betala bara för de funktioner som ni behöver och låt någon annan sköta grovjobbet. Licenshantering, support och löpande uppdateringar sker när det ska utan att ni behöver planera för det innan.

 • Skalbart och flexibelt
  Förändras företagets situation eller marknaden behöver ni inte göra stora investeringar och tekniska ingrepp för att ”hänga med”. Vi kan enkelt ta bort eller lägga till såväl användare som tjänster så att ni alltid betalar för bara det ni använder.

 • Tillgänglighet
  Ni når alltid era tjänster och program, oavsett plats. Har ni exempelvis inte haft möjlighet att nå era dokument eller e-post ute hos kund eller hemma finns alla möjligheter att lösa detta ihop med er hosting-leverantör.

 • Nya möjligheter!
  Med mer tid och pengar över kan ni prova nya lösningar och kanske hitta nya sätt att arbeta på. Vi på PraktIT WebbHotell har lång erfarenhet från att hjälpa företag att hitta de smartaste lösningarna och uppläggen för Era unika behov.

Hosting-Priser
Produkt Pris
Grundavgift 200:- / mån
Fjärrapp. 300:- / mån
Open Office 0:- / mån
MS Office 100:- / mån

samtl. priser exkl. moms
uppdaterade 2008-11-01

Fjärrapplikationer

Finns ni på flera platser? Då rekommenderar vi att ni kör program och tjänster hos oss.

Läs mer
Virtuell server

Med en virtuell server får ni extra kraft. Den fysiska servern innehåller flera servrar, där ni erhåller en helt egen - med full kontroll.
Läs mer

Dedikerad Server

Om du önskar kan du hyra en dedikerad server hos oss. Funktionen är samma som med Co-Location men vi står för hårdvaran.
Läs mer

Co-Location

Co-Location innebär att att du placerar din server i vår serverhall. Antingen som fristående eller som del i vårt 19" ställage.
Läs mer